Emlékeztető: Hétfő reggeltől lehet előjegyezni a 2023. évi emlékérmékre

2023. január 16-án, reggel 9 órakor kezdődik a Pénzverő weboldalán az MNB emlékérme-kibocsátási programjában meghirdetett érmék előjegyzése.

penzvero_visszaszamlalas-min.png

Előjegyezni 21 naptári napon át, illetve az előjegyzési keret erejéig lehetséges 2023. február 5. 17.00 óráig. Előjegyzés leadására kizárólag online, a penzvero.hu oldalon keresztül van lehetőség – áll a Pénzverő hirdetményében.

Az előjegyzések kizárólag regisztráció és az oldalra való belépés után, az Előjegyzés menüpontra kattintva készíthetők és küldhetők el.

A Pénzverő kéri a felhasználóit és vásárólit, hogy mindenképpen azzal az e-mail címmel regisztráljanak a weboldalon, amelyet folyamatosan nyomon követnek, mivel az év során az előjegyzéshez kapcsolódó értesítéseket, információkat a regisztrált e-mail címre küldi.

Az egy hét múlva, hétfőn, 2023. január 23-án megjelenő Himnusz megírásának 200. évfordulójára emlékérmére a Pénzverő nem biztosít előjegyzési lehetőséget, hanem az érmét a kibocsátás napjától elérhetővé teszi az érmeboltban és a webáruházban.

Forrás

2023. évi emlékérme kibocsátási program és előjegyzés

Új előjegyzési szabályok

Az MNB 2023. évi emlékérme-kibocsátási programja (PDF)