A Magyar Pénzverő is kiállító az idei World Money Fairen

Idén február 3-tól 5-ig rendezik meg a World Money Fairt Berlinben, amelyen a több mint 300 kiállító között a Magyar Pénzverde is képviselteti magát.

estrel_berlin_wmf_3.jpg

Évente egyszer a numizmatikusok Berlinben találkoznak a World Money Fairen, ahol idén 300 kiállító, állami pénzverdék, jegybankok és vállalatok mutatják be az érmék széles választékát, amelyek a helyszínen is megvásárolhatók. A vásár évek óta az érmegyűjtők, érmekereskedők, érmegyártók és a beszállítók első számú eseményének számít.

A World Money Fair közönségcsalogatói az érmékkel, nemesfémekkel és látnivalókkal teli kiállítócsarnokok, ahol 9000 négyzetméternyi területen az érmekereskedelem bemutatkozik a látogatóknak. A több mint 300 kiállító között ott lesz mintegy 60 állami pénzverde és jegybank is.

Azok a látogatók, akik új termékekről szeretnének tájékozódni, beugorhatnak a kiállítás Médiafórumára, amelyen előadásokat és prezentációkat követhetnek végig. Itt nemcsak újságírók tájékozódhatnak az érmeipar újdonságairól, hanem minden érdeklődőt szívesen látnak. Az egynapos belépő díja 12 euró.

Forrás

Berlin.de – World Money Fair

World Money Fair ’23